Politiskt Skifte är en ny, socialliberal tankesmedja som drivs av dels medlemmar från partiet Socialliberalerna och dels andra socialliberala talespersoner. Politiskt Skifte, (PS), har som mål att föra upp den socialliberala ideologin och politiken på agendan utifrån vad den egentligen står för och inte låta motståndarna, helt felaktigt, dra ideologin i smutsen genom att beskylla och skuldbelägga socialliberalismen för allt som gått snett i landet och världen, speciellt med tanke på att Sverige aldrig haft en styrande socialliberal regering, trots vad politiska motståndare envist påstår.

PS har i uppgift att hålla ett öga på politikens alla färgade politiker som inte drar sig för att fara med osanning och med populistiska budskap försöka styra det politiska samtalet in i, för Sverige, ett farligt fördärv som vi kanske inte kommer kunna återhämta oss från när det väl gått för långt och är för sent.

Vill du stödja PS i dess arbete med att granska politikernas och partiernas utspel genom att bemöta deras påståenden med fakta och forskning, är du varmt välkommen att bidra antingen med information eller ekonomiskt stöd. Tveka inte att höra av dig direkt till oss nedan.

Tack!

/ Politiskt Skifte